"Φίλαθλο" πνεύμα....

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γινόταν γιορτή: το final four του CEV CUP του βόλεϊ ανδρών με τη συμμετοχή της ομάδας του Παναθηναϊκού! Οι άλλες τρεις ομάδες που θα διεκδικούσαν το τρόπαιο ήταν η Ιταλική Bre Bianca Lannutti Cuneo, η Ρώσικη Lokomotiv-Bologorie και η Ισπανική Unicaja-Almeria.
Πήρα λοιπόν το εισιτήριό μου και πήγα!
Δυστυχώς από τους ημιτελικούς του Σαββάτου δεν έχω φωτογραφίες διότι ενώ είχα πάρει μαζί μου φωτογραφική μηχανή, ήταν αφόρτιστη!!
Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο τη Lokomotiv! Οι δύο αναμετρήσεις έληξαν με τα εξής σκορ:
Cuneo-ΠΑΟ 2-3
Lokomotiv-Unicaja 3-1
Την Κυριακή στο μικρό τελικό νικήτρια η Cuneo επικράτησε της Unicaja με 3-1 σετ και κατέκτησε την τρίτη θέση!
Στο μεγάλο τελικό ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά, γνώρισε την ήττα από τη Lokomotiv με 3-1 και αρκέστηκε στη δεύτερη θέση!
Δυστυχώς όμως η καφρίλα και ο οπαδισμός κυριάρχησαν για ακόμα μια φορά...
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, που μέχρι εκείνη τη στιγμή τραγούδούσε "...στις χαρές και στις λύπες μαζί...", "...κερδίζεις χάνεις εγώ θα τραγουδάω..." και "...δεν ξενερώνουμε ποτέ..." αποχώρησε από το γήπεδο! Ο οπαδισμός σε όλο του το μεγαλείο!!
Η απονομή έγινε ουσιαστικά μπροστά σε άδειες κερκίδες και οι λιγοστοί φίλαθλοι που είχαμε απομείνει αναγκαστήκαμε να φύγουμε πριν το τέλος της απονομής... Αιτία; Τα επεισόδια που ξέσπασαν εκτός γηπέδου μεταξύ των πράσινων και κίτρινων οπαδών (η ομάδα της ΑΕΚ έπαιζε ποδόσφαιρο λίγο αργότερα)...Οι παίχτες του βόλεϊ δε μπορούσαν πια να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα και οι φίλαθλοι αναρωτιόμασταν αν θα καταφέρουμε να φύγουμε σώοι και αν θα βρούμε τα αυτοκίνητά μας ανέπαφα...
Φύγαμε λοιπόν νωρίτερα...Έξω, αν και οι βλαμμένοι-ταραξίες είχαν απομακρυνθεί, η ατμόσφαιρα θύμιζε μάχη. Φωτιές, δακρυγόνα, πέτρες...Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο!!
Στην Ελλάδα φαίνεται ότι ο αθλητισμός ισούται με πόλεμο και η ήττα με ξεφτίλα...Ντροπή μας!

Τρελοτουρίστρια

Σχόλια

Ο χρήστης Μαριλένα είπε…
ειδα χτες ή προχτές, μια πολυ καλη διαφήμιση ως προς τη βία στον αθλητισμο.

απαράδεκτα πράγματα!
Ο χρήστης Skouliki είπε…
ναι τα κουσαμε τα επεισοδια
εχω να πω οτι εμεις μυαλο δεν βαζουμε
ειλικρινα εχει γινει αγκαθι η αλαζονεια και η βλακεια των λιγων
Ο χρήστης kou-kou είπε…
Πέρα όλων των άλλων..της έλλειψης παιδείας...της οργάνωσης...ευθυνεται και το κράτος αλλά και οι αθλητικοί σύλλογοι που το συντηρούν όλο αυτό...γιατί τους συμφέρει..!!!!
εδω στην Αγγλία που ηταν η νουμερο ένα χώρα σε επεισόδια...λόγω των κατασταλτικών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση ,τωρα πάνε σε αθλητικές εκδηλώσεις και κάθονται λες και πάνε στο μέγαρο!
καλημερα!
Ο χρήστης Γιώργος Τ. είπε…
Επειδή κάφροι και ηλίθιοι θα υπάρχουν παντού και πάντα, εγώ ρίχνω τις ευθύνες σε αυτούς που δεν άλλαξαν την ώρα του αγώνα της ΑΕΚ.. Έκαναν την γιορτή του βόλεϋ παρωδία.. Ντροπή..
Κατά τ' άλλα, μπράβο στην ομάδα βόλεϋ του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια και για την μεγάλη νίκη-ανατροπή του Σαββάτου!
Ο χρήστης βασίλης είπε…
Τα μάθαμε δυστυχώς... Και πάντα ψάχνουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. Στον δίπλα. Έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ την εστία. Καλημέρα
Ο χρήστης ΕΛΕΝΑ είπε…
Θλιβερά τέτοια φαινόμενα στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Μαριλένα, δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο...Και οι διαφημίσεις καθόλου δε βοηθάνε...

Skouliki και όπως πάντα την πληρώνουν αυτοί που δε φταίνε...

kou-kou δυστυχώς όλα συμβάλλουν... Μακάρι να βρισκόταν κι εδώ κάποιος που να είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πράγματα...

Γιώργο Τ. η ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για τη δεύτερη θέση!!
Όσο για τους κάφρους, βρίσκουν και τα κάνουν...

βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο! Πάντα κάποιος άλλος φταίει...

Και υποτίθεται ΕΛΕΝΑ ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους!!

Τρελοτουρίστρια
Ο χρήστης Aspa είπε…
Κρίμα πραγματικά, κρίμα…
Αυτές οι διοργανώσεις θα έπρεπε να είναι μια μεγάλη γιορτή...
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Έτσι είναι Aspa αλλά ποιός ακούει...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;