Σκόνη και πόμολα!!

22 Ιουνίου η τελευταία ανάρτηση!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τρέχουμε όμως, τρέχουμε! Λίγο με το σπίτι, λίγο με το διδακτορικό, λίγο με το φανταρικό, λίγο με τη δουλειά, λίγο από δω, λίγο από κει, μαζεύεται πολύ!!
Το σπίτι προχωράει πολύ καλά, σε λίγες μέρες θα έχουμε και σαλόνι έτοιμο να δεχτεί έπιπλα και πόρτες με πόμολα!! Μεγάλη εφεύρεση τα πόμολα φίλοι μου!! Τεράστια!! Αυτά τα μικρά πράγματα που μας διευκολύνουν αλλά δεν τους δίνουμε τη σημασία που τους πρέπει (!) τα ξέρετε; Ε, ένα από αυτά είναι τα πόμολα! Για την ώρα έχουμε μόνο ένα, στη μέσα μεριά της πόρτας του μπάνιου, για ευνόητους λόγους, και το ζευγάρι του μεταφέρεται από πόρτα σε πόρτα, κυρίως για να μπορούμε να απεγκλωβίσουμε τον "αιχμάλωτο" όταν κλείνει μια πόρτα μόνη της! 
Όπως (δεν, κατά πάσα πιθανότητα) καταλαβαίνετε, η σκόνη που μαζεύεται σε ένα σπίτι που έχει σκαμένο τοίχο στο σαλόνι και ένα σωρό πράματα στη μια γωνιά, και περβάζια που τρίφτηκαν πρόσφατα, καθώς και πόρτες που δεν κλείνουν, είναι πέρα από κάθε φαντασία!! 
Και αφού το όνειρο για το σπίτι μας είναι πια γεγονός, ονειρευόμαστε τώρα ένα καθαρό σπίτι!!! 
Και ιδού τι βρήκα στο αγαπημένο διαδίκτυο (είναι προφανές ότι δεν έχω εφαρμόσει καμία ιδέα ακόμα! :P):

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα φέτος έχει Επίδαυρο, θα δούμε Αντιγόνη στο μικρό θέατρο! Δεν έχω ξαναπάει και ελπίζω να περάσουμε καλά και να μας αρέσει η παράσταση. 
Και μετά Σύμη!! Ταξιδάκι που προέκυψε από σπόντα αλλά αναμένεται υπέροχο! Οι φωτογραφίες του νησιού που έχουμε δει είναι πολλά υποσχόμενες!!
Και τα καλύτερα έρχονται!! Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτι μας!! Χιχι!! Δε λέω τίποτε άλλο!! :P

Τέλος, αν θέλετε να πάρετε καμιά ιδέα για διακοπές ή να ταξιδέψετε νοερά, κάντε μια βόλτα από το BlogTravels! Bloggers και τουιτεράδες ενώσαμε τις δυνάμεις μας και γράφουμε για κάτι που αγαπάμε πολύ: τα ταξίδια! Η DaNaH, ο KitsosMitsos, ο @decoding, ο @NikosdN κι εμείς οι Τρελοτουρίστες σας περιμένουμε και ελπίζουμε να σας ταξιδέψουμε! 

Φιλιά σε όλους!
Τρελοτουρίστρια

Σχόλια

Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Με το καλό το σπιτάκι σας!!!
Μεγάααλη εφεύρεση τα πόμολα!!! Δίκιο έχεις!!!
Ο χρήστης eirini είπε…
Πω πω...τέτοιος χαμός στο σπίτι;;;; Φαντάζομαι σκόνη!! Θα πρέπει να καθαρίζεται μια εβδομάδα!!! Καλό κουράγιο βρε παιδιά!!!
Πάντως για τα άλατα άσε καλύτερα το λεμόνι γιατί θα σε βγει η πίστη! Πάνε πάρε ένα Viacal και θα τελειώσεις σε χρόνο ρεκόρ!
Γέλασα πολύ με το αιθέριο έλαιο και το χαρτί υγείας!!! θα το δοκιμάσω!

Καλό κουράγιο με το σπίτι και καλά ταξίδια!!!
Πάω να δω το καινούργιο μπλογκ!!!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Ευχαριστούμε Hfaistiwna!! Δε βλέπουμε την ώρα!! :D Τα πόμολα είναι μεγάλη υπόθεση...βέβαια τώρα δεν έχουμε και πόρτες!! Βάφονται και είναι όλες στο σαλόνι! Αλλά ξέχασα, ούτε σαλόνι έχουμε!! Χιχι!!! Έχουμε όμως πόμολα!! Σε κουτιά!! Ουφ!!!
Φιλιά!

eirini η λέξη χαμός είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάσταση!! Χαχαχα!!
Ο υδραυλικός μας απαγόρευσε το viacal δια ροπάλου. Συνέστησε ξύδι, οπότε ακολουθούμε τη συμβουλή του!!
Αυτό με το χαρτί κι εγώ θα το κάνω!!
Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!
Ο χρήστης zoyzoy είπε…
Σε καταλαβαίνω μια παρόμοια φρίκη είχα περάσει όταν εβαφα το σπίτι!

Με το καλό ν'απολυθεί το φανταράκι σου και να φτιάξετε το σπίτι σας και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Με φιλιά θαλασσινά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;