Πέρασαν κιόλας 4 μήνες!

Χτες το μωράκι μας έκλεισε τέσσερις μήνες στην αγκαλιά μας!
Και ναι, μας κάνει πολύ πολύ ευτυχισμένους! Είναι ένα υπέροχο μωράκι, υπέροχο!!!

Γενικά έχω δείξει τεράστια αυτοσυγκράτηση και δεν της έχω αγοράσει τα πάντα, τα περισσότερα, είτε ρούχα είτε παιχνίδια είναι δώρα (παρεμπιπτόντως, το πιο "άχρηστο" δώρα για ένα μωρό είναι τα ρούχα, πονεμένη ιστορία, η ταχύτητα με την οποία μεγαλώνουν είναι ασύλληπτη!). Έχω κάνει όμως τρεις εξαιρετικά πετυχημένες αγορές!
1. Μάρσιπος αγκαλιάς meitai, Αστεράκι slings, μας έχει σώσει κυριολεκτικά! Είτε πρόκειται για κολικούς, είτε για δημόσιο (και μη) θηλασμό, είτε για ύπνο, είτε για βόλτα...Για τα πάντα! Έχω το ζουζούνι αγκαλιά και ταυτόχρονα τα χέρια μου ελεύθερα (και ξεκούραστα, είναι και αφράτο το τρελοτουριστάκι)!!
2. Ποντικάκι αγκαλίτσας από το Σπίτι της Χαράς. Είναι σχεδόν επίπεδο και πανάλαφρο, ό,τι πρέπει για μικροσκοπικά χεράκια και μικροσκοπικά στοματάκια! Περιττό να σας πω ότι είναι από τα αγαπημένα της παιχνίδια, πάντα πασαλειμμένο με σάλια!!
3. Κουδουνίστρα τερατάκι από το μαγαζάκι Birdie and Dot στο etsy. Είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και χειροποίητο! Αυτές οι μικρές κορδελίτσες βοηθάνε πολύ τόσο στο να το πιάνει το μωρό (ακόμα και δύο μήνες πριν που δεν έπιανε η μικρή τόσο καλά όσο τώρα περνάγανε τα δαχτυλάκια της μέσα στις κορδελίτσες και σήκωνε μόνη της το παιχνίδι!) όσο και στη διαδικασία μασουλήματος!

Στα καθημερινά μας, στα γλυκά της χαμόγελα έχουν προστεθεί τις τελευταίες μέρες κάτι αξιολάτρευτα χάχανα και κάτι αστείες προσπάθειες να μασουλήσει το μάγουλό μου, τις οποίες εννοείται ότι εκλαμβάνω ως απόπειρες να μου δώσει φιλάκι! Επίσης προσπαθεί με πολύ πείσμα να στριφογυρίσει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα (είπαμε, είναι τσουπωτό μωρό) και εκνευρίζεται. Εκνευρίζεται και όταν νυστάζει και αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί...τότε είναι που βάζει κάτι τσιρίδες ανεκδιήγητες και που θα ήθελα να είχα τεράστιες ωτοασπίδες, αλλά δε βαριέσαι, της περνάει σχετικά γρήγορα (μας έχει σώσει το meitai, σας το είπα;)...

Αυτά από μας, η μικρή μου μαϊμού έχει βουτήξει μια σαλιάρα και προσπαθεί να την κάνει πιπίλα και ταυτόχρονα έθεσε σε λειτουργία τη σειρήνα!!! Τρέχωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Άλλαξα πάνα και ήρθα...για λίγο! Ξέχασα να πω ότι το πιο αγαπημένο της παιχνίδι σε όλο τον κόσμο είναι τα γυαλιά μου! 

Σχόλια

Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
χεχε είναι παιχνιδιάρικα και αγαπησιάρικα! Σε κόβω για καινούργια γυαλιά λείαν συντόμως!
Ο χρήστης VAD είπε…
Αρε,χαζομανούλα,απόλαυσέ το κι εχει να σου δωσει ακόμα χαρές,ατελειωτες :)
Ο χρήστης Mrs Anosia είπε…
καταπληκτικό το mei tai, σίγουρα η μικρή γουστάρει τρελά :)

υγ. ζηλεύω!
υγ2. μήπως να βγάλεις τις λέξεις που πρέπει να γράφουμε όταν σχολιάζουμε μιας και που έβαλες μοντερέισον στα σχόλια;
Ο χρήστης Γωγώ είπε…
αν τα γυαλιά ήταν φαγητό θα ήταν παγωτό. ήταν και της κόρης μου το πιο αγαπημένο παιχνίδι και μετά έγινε το πρώτο 'παιχνίδι' που έσπασε...το καλύτερο όμως είναι που όταν με έβλεπε να μην τα φοράω με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια σαν να έλεγε "εσυ ποιά είσαι;;"
Ο χρήστης My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε…
Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Για πότε θα μεγαλώσει, ούτε που θα το καταλάβεις.
Αυτό με τα ρούχα, πονεμένη ιστορία. Εμείς κάθε Φθινόπωρο και κάθε Καλοκαίρι, έχουμε καινούρια κολεξιόν. Και να φανταστείς, ήδη της τα αγοράζω 1 νούμερο μεγαλύτερο (είμαστε 2 ετών και της αγοράζω το 3 και σε ορισμένα ρούχα το 4!). Αλλά η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται είναι όντως μεγάλη. Και που να δεις αργότερα τι γίνεται με τα παπούτσια..
Φιλιά
Ο χρήστης My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε…
Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!
Ή ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται, είναι όντως μεγάλη. Εμείς κάθε σαιζόν έχουμε και καινούρα κολεξιόν, αναγκαστικά. Και να φανταστείς ότι ήδη της τα παίρνω 1-2 νούμερα μεγαλύτερο. Και που να δεις αργότερα τι θα γίνει με τα παππούτσια. Εμείς αγοράσαμε ένα ζευγάρι πεδιλάκια τον Ιούνιο και τώρα δεν της κάνουν.
Φιλιά
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Hfaistivna και πολύ άντεξαν τα γυαλιά!! Από βδομάδα πάω οφθαλμίατρο και βουρ για φακούς!!

VAD ακόμα και όταν κάνει κακά χαίρομαι!! Χαζομαμά όσο δεν πάει!!

Mrs Anosia δεν έχει καλύτερο, με το που το βλέπει σταματάει τη γκρίνια! Ψήνω κι ένα δεύτερο τώρα!
Τι ζηλεύεις καλέ;
(Δεν το θυμόμουν ότι έχουμε και τα δύο, θα το διευθετήσω!)

Γωγώ χαχα!! Πόσο δίκιο έχεις! Τα δικά μου είναι στο τσακ να σπάσουν και όταν τα βγάζω με κοιτάει με απορία και αγανάκτηση μαζί (ποιά είσαι εσύ και πού είναι το παιχνίδι μου;)!!

Ευχαριστούμε My Lovable Baby! Αχ, πώς περνάει ο καιρός! Αυτό με τα ρούχα είναι απίστευτο! Κι εμείς φοράμε μεγαλύτερο νούμερο δε γίνεται αλλιώς! Τώρα βέβαια την έχουμε όλη μέρα με την πάνα και ησυχάσαμε!!
Φιλιά κι από μας!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;