happy christmas mail

Κι επειδή στην προηγούμενη ανταλλαγή η ομάδα των 5 ατόμων μου φάνηκε μικρή, αυτή τη φορά, αποφάσισα να φτιάξω 10 φακέλους! 10+1 για την ακρίβεια, αφού με την Eva Sal σκεφτήκαμε να στείλουμε η μία στην άλλη εκτός ομάδας. Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα την κάρτα που της έφτιαξα (αυτή με τις μπάλες) αλλά ούτε το φάκελο ούτε τα υπόλοιπα!!
Ας τα πάρω με τη σειρά όμως. Η αλήθεια είναι ότι παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, δυσκολεύτηκα αρκετά. Η έμπνευση άργησε να έρθει και την πρόλαβε η γκρίνια της μικρής που έβγαζε δόντια (βγάλαμε δύο, εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες). Τρελά ξενύχτια και τη μέρα κουτούλαγα, αλλά τελικά τα κατάφερα να φτιάξω αρκετά πραγματάκια γι αυτό το happy mail και διαφορετικό φάκελο για τον καθένα!!
Η ιδέα ήταν αρκετά απλή. Τύπωσα σε χαρτί σχέδια από αυτά που ενώνουμε τις τελίτσες (connect the dot), έβαλα και λίγο χρώμα με μαρκαδόρους και άφησα τους παραλήπτες να τελειώσουν το σχέδιό τους!!

Και επειδή γιορτές είναι, δε μπορούσα να περιοριστώ σε ένα φάκελο!! Έφτιαξα δεντράκια με χαρτόνι, έβαλα και κλωστή ώστε να γίνουν στολίδια για το δέντρο και στην πίσω μεριά έγραψα ευχές!
Και δεν περιορίστηκα σε αυτά!! Πριν λίγο καιρό χαζεύοντας στο etsy, είδα κάτι ωραίους χιονανθρωπάκους από ανακυκλωμένο χαρτί γεμάτους με σπόρους για λουλούδια! Ε, μπήκε από ένας σε κάθε φάκελο, έτσι, για μια λουλουδάτη νέα χρονιά!

Ελπίζω να προλάβω να γράψω άλλη μια ανάρτηση πριν φύγει αυτή η (υπέροχη για μας) χρονιά! Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω όμως, θέλω να σας ευχηθώ να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, η καινούρια χρονιά που θα έρθει να σας βρει υγιείς και χαμογελαστούς, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας και τα πράγματα να γίνονται ολοένα και καλύτερα για όλους!

Πολλά φιλιά!
Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Τους φακέλους και τις κάρτες που θα παραλάβω θα σας τους δείξω κι αυτούς σιγά σιγά! :)

Σχόλια

Ο χρήστης zoyzoy είπε…
Πανέμορφες είναι οι κάρτες σου γειά στα χέρια σου κάνουν θαύματα!!

Να σου ευχηθώ η Νέα Χρονιά να φέρει
Υγεία,δύναμη,αισιοδοξία και αγάπη
στην οικογένειά σου.

Και να σε ρωτήσω το Etsy πως δουλεύει ηλεκτρονική αγορά??

Τα φιλιά μου στην κουκλίτσα σου!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Ευχαριστώ πολύ zoyzoy! Καλή χρονιά και σε σένα και στους ανθρώπους που αγαπάς!
Φιλιά κι από μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;