Χριστουγεννιάτικη αλληλογραφία

Επιτέλους το τρελοτουριστάκι αποφάσισε να κοιμηθεί νωρίς και να με αφήσει να ετοιμάσω την πρώτη ανάρτηση του 2014! Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και ό,τι ποθεί ο καθένας μας!
Σας χρωστάω τη Χριστουγεννιάτικη αλληλογραφία του happy mail (δυστυχώς η  κάρτα από το Handmade Xmas Cards swap δεν ήρθε, όπως άλλωστε ούτε όλα τα γράμματα του happy mail).
Η  Eva Sal η "έξτρα" συμμετοχή εκτός ομάδας, μου έστειλε μια υπέροχη κάρτα που έφτιαξε με τα χεράκια της! Και σοκολατάκια να με γλυκάνει!! Ήταν η πρώτη κάρτα που έλαβα και πολύ το χάρηκα!
Ο δεύτερος φάκελος, ήταν της Μαρίας, ένας υπέροχος φάκελος με έναν τάρανδο από τη μια και το αποτύπωμα της μπότας του Άι Βασίλη από την άλλη και πολύ γλυκές ευχές στο εσωτερικό. 
Η Θάλεια μου έστειλε έναν φάκελο γεμάτο χριστουγεννιάτικη λάμψη και μια φοβερή συνταγή για στολίδια από ζύμη! Του χρόνου θα φτιάξω στολίδια με τη μικρή μου, οπωσδήποτε! Ευχαριστώ Θάλεια! 
Ο φάκελος της Γιώτας ήταν υπέροχος, με ένα γλυκάκι και μια όμορφη κάρτα, ζωγραφισμένη από την ίδια, γεμάτη γλυκές ευχές!
Η Αφροδίτη έστειλε έναν υπέροχα γιορτινό φάκελο, στο κλίμα των ημερών, που περιείχε ένα όμορφο βραχιολάκι, δωράκι για τη νέα χρονιά!!! Αφροδίτη ευχαριστώ πολύ για το δώρο και τις γλυκές ευχές!
Η Μάρθα μου έστειλε την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη τρισδιάστατη καρτούλα!! Υπέροχη! Το ίδιο όμορφο και το γεμάτο χρυσόσκονη σημειωματάριό της!
Τελευταίες έφτασαν οι ευχές της Ζωής! Ένας πολύ όμορφος φάκελος που έκρυβε γλυκές ευχές και έναν εξαιρετικό σελιδοδείκτη καρδούλα! Ήδη σημαδεύει το βιβλίο που διαβάζω αυτές τις μέρες!!
Δυστυχώς δεν έλαβα όλους τους φακέλους αυτής της ανταλλαγής, αλλά καθόλου δεν πειράζει! Αυτοί που έλαβα ήταν υπέροχοι και οι γλυκές ευχές που μου έστειλαν τα κορίτσια με συγκίνησαν πολύ!

Καλή μας χρονιά!!
Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Εννοείται ότι αναμένεται καινούρια ανταλλαγή!!! Καθώς και μια πιο free ιδέα! (δείτε εδώ!) 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπανακόπιτα της γιαγιάς...σχεδόν!!

The Great Blog Train

Μια νέα πρόκληση