Διακοπές στην Κοκολουλού

Τι ωραία θα ήταν αν ταξίδευα! σκέφτεται η κοτούλα. Τα υπόλοιπα ζώα στο αγρόκτημα βρίσκουν την ιδέα για γέλια. Μα η κοτούλα μας δεν το βάζει κάτω. Έτσι, μια ωραία μέρα ετοιμάζει το βαλιτσάκι της και την ώρα που ο αγρότης του διπλανού κτήματος περνά με το τρακτέρ μπροστά από το αγρόκτημά τους, ανεβαίνει πάνω μ' ένα σάλτο. Το ταξίδι για την Κοκολουλού αρχίζει...

Το βιβλιαράκι αυτό, η αγαπημένη "Λουλού" της μικρής μας, είναι των εκδόσεων Αερόστατο και παρότι απευθύνεται σε αρκετά μεγαλύτερα παιδιά (4+) το τρελοτουριστάκι (17 μηνών!! ήδη!) το έχει αγαπήσει πολύ! Και δικαίως καθώς πρόκειται για μια πολύ ωραία ιστορία (μια κοτούλα που θέλει να πάει διακοπές) με όμορφη εικονογράφιση.

Το συνιστούμε λοιπόν ανεπιφύλακτα!!

Σχόλια

Ο χρήστης JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε…
♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)
Ο χρήστης Momma's daily life είπε…
Δεν το είχα ακούσει καν αυτο το βιβλιαράκι, και περιέργως μάλλον γιατί τα ψάχνω πολύ αυτα τα παιδικά! θα μπει στα υποψιν για τον μαχαραγιο πια αφου η ταλιμπανουλα μεγαλωσε πολυ και ζηταει αλλου ειδους βιβλια πια!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Machi, το αγαπάμε οικογενειακώς αυτό το βιβλίο. Όμορφη ιστορία, όμορφη εικονογράφηση! Η μικρή κάθε φορά που παίζει "εκδρομή" πηγαίνει πρώτα Κοκολουλού και μετά Disneyland!!
Αν δε το βρεις, πες μου να σου στείλω από πού το πήρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;