5 πριν το 2015!

5 μέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Και αυτή είναι εκτός απροόπτου η τελευταία ανάρτηση για φέτος.
Η νέα χρονιά θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μας αλλά και σε αυτό το blog. Η πρώτη αλλαγή ήταν απλή και εύκολη, αλλάξαμε template μετά από αρκετά χρόνια! Φτιάξαμε και σελίδα στο facebook και θα γίνει και μια μικρή αλλαγή στις ετικέτες των αναρτήσεων. Όσο για το περιεχόμενο, θα θέλαμε τη βοήθειά σας. Αν έχετε λίγο χρόνο, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ.
Τις υπόλοιπες αλλαγές θα τις μάθετε σιγά σιγά, με τη νέα χρονιά!

Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη  όμορφες στιγμές. Το κορίτσι μας περπάτησε, μίλησε, κάναμε τις πρώτες μας διακοπές σε camping και οι τρεις μαζί, κάναμε το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό και οι τρεις μαζί, καλοί μας φίλοι παντρεύτηκαν και περιμένουν παιδάκι, γύρισα στη δουλειά και σταμάτησα τη δουλειά, απέκτησα δύο penpals και καινούριες φίλες μαμαδο-bloggers, δυστυχώς πέθανε ο γάτος μας σχεδόν είκοσι χρονών. Στείλαμε και το πρώτο μας γράμμα στον Άγιο Βασίλη, στο οποίο το τρελοτουριστάκι μας ζητάει "μια βαλιτσούλα, να πηγαίνω ταξίδι στην κοκολουλού, στα αστέγια και στο φεγγάι"! Ακούς Άγιε Βασίλη; Περιμένουμεεεεεεεε!!! Όσο για μένα Άι Βασίλη μας, ξέρεις τι θέλω, νομίζω δε χρειάζεται καν να το γράψω!
Έγραψα και το πρώτο μας -κάτι σαν- guest post, για τα Χριστούγεννα πριν και μετά το παιδί και μπορείτε να το διαβάσετε στο blog "Κάθε μέρα γονείς". Έχω τάξει κι ένα guest post στην Άντζυ του "happy mum Angie" ελπίζω να καταφέρω να το γράψω σύντομα!
Γνωρίσαμε και τα blog parties, μετά από τόσα χρόνια bloggers, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που οργανώσαμε-συμμετέχαμε κι εμείς! Εδώ μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο μας, "Δραστηριότητες για νήπια".
Άρχισα και τις "κατασκευές" για τη μικρή, αλατοζύμη, δαχτυλομπογιές και διάφορα άλλα πραγματάκια που θα σας δείξω σιγά σιγά!
Εννοείται πώς πήρα μέρος σε διάφορες ανταλλαγές happy mail, γνώρισα το postcrossing, έστειλα και έλαβα ένα υπέροχο κουτί  στην ανταλλαγή του in my closet και συμμετείχα και φέτος στην ανταλλαγή χειροποίητης κάρτας που εμπνεύστηκε η Ασπασία του "My Lovable Baby...girls" και ελπίζω να παραλάβω σύντομα την κάρτα μου!

Τα γράφω κάπως μπερδεμένα είναι η αλήθεια ελπίζω να μη σας έκανα να βαρεθείτε!

Εύχομαι σε όλους ο νέος χρόνος να μας βρει υγιείς, κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε και χαμογελαστούς.
Πολλά φιλιά!

Σχόλια

Ο χρήστης Αθηνά είπε…
Αντωνία πολύ όμορφο το ανανεωμένο σου διαδικτυακό σπίτι! Περιμένω με αγωνία και τις υπόλοιπες αλλαγές! Καλή Χρονιά να έχουμε!!!Φιλιά
Ο χρήστης Νατάσα είπε…
Καλή Χρονιά, να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη!!
Ο χρήστης HappyMum Angie είπε…
Καταρχήν η αλλαγή είναι υπέροχη, προσωπικά το βρήκα πολύ ξεκούραστο και φιλικό προς τους αναγνώστες. Η χρονιά που πέρασε ήταν επίσης υπέροχη - εκτός του γάτου! Κι από ότι αντιλαμβάνομαι και φοβερή blogοχρονιά με τόσες πράγματα που έμαθες και πήρες μέρος!

Καλή χρονιά με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!!!!

Α! και το guest post δεν το έχω ξεχάσει, αναμένω.....

Πολλά φιλιά!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;

Ένα γράμμα σε κάποιον...