Μπλε σύννεφα...

Να και η ανάρτηση που άργησε 27 εβδομάδες!

Τον Ιούλιο του 2012, κράτησα στα χέρια μου το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης, που γέμισε τη ζωή μας πολλά πολλά ροζ συννεφάκια και εννιά μήνες μετά αποκτήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα, το κοριτσάκι μας!
Σχεδόν τρία χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2015 κράτησα στα χέρια μου το δεύτερο θετικό τεστ εγκυμοσύνης, που στρίμωξε πλάι στα ροζ σύννεφά μας μπόλικα γαλάζια και σε λίγους μήνες θα αγκαλιάσουμε ένα, υπέροχο (είμαι σίγουρη γι αυτό), αγοράκι!
Πηγή
Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν κάπως δύσκολοι για όλους. Εκτός από την αφόρητη υπνηλία, την οποία είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη, και κυριολεκτικά όπου καθόμουν με έπαιρνε ο ύπνος, είχε και πολύ έντονες ναυτίες. Δε μπορούσα να φάω τίποτε άλλο εκτός από ψωμί, μακαρόνια, μήλα και γλυκά!

Και μετά ήρθε το καλοκαίρι, και οι διακοπές και η θάλασσα... Και η κοιλιά μου ήταν ήδη τεράστια από νωρίς. Τότε, το Γενάρη του 2013, στην 29η εβδομάδα αναρωτιόμουν πόσο μεγαλύτερη μπορούσε να γίνει η κοιλιά μου! Εμ, δεν ήξερα!! Αυτή τη φορά η κοιλιά μου πραγματικά είναι τεράστια!! Τουλάχιστον, μετά από ένα καλοκαίρι αϋπνίας και αφόρητων πόνων στη μέση, μπορώ πλέον να πω πως κοιμάμαι καλά. Ο πόνος παραμένει, αλλά έχει μεταφερθεί στο γοφό, σύμπτωμα και της πρώτης εγκυμοσύνης, το οποίο εμφανίστηκε νωρίτερα.
Γενικά όλα μου φαίνονται διαφορετικά αυτή τη φορά... Σαν μην τα έχω ξαναζήσει! Κάθε κίνηση του μωρού με γεμίζει ενθουσιασμό, οι λιγοστοί υπέρηχοι που έχω κάνει ως τώρα (και δεν προβλέπεται άλλος εκτός απροόπτου μέχρι να γεννήσω) φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και μια αίσθηση έκπληξης, σαν να μην έχω ξαναδεί υπέρηχο. Αυτή τη φορά θηλάζω την κόρη μας, οπότε ξέρω τι να περιμένω μετά τον τοκετό, ο οποίος ελπίζω να είναι όσο λιγότερο παρεμβατικός γίνεται (έχω ήδη ζητήσει να μη μου χορηγηθούν φάρμακα).

Το εντυπωσιακότερο από όλα, είναι το πόσο ψύχραιμα ή μάλλον με πόσο ενθουσιασμό μιλάει το κορίτσι μας για το μωρό που περιμένουμε. Χωρίς να της έχουμε πει τίποτα, λέει λόγια τόσο γλυκά και υπέροχα, που σχεδόν μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Όταν μιλάει για "το αδερφάκι" της μας συγκινεί και μας κάνει να γελάμε την ίδια στιγμή! ΄
Άλλωστε φέτος ο Αϊ Βασίλης θα της φέρει "ένα αγοράκι και ένα τρενάκι".

Πολλά φιλιά από το ηλιόλουστο φθινοπωρινό Λονδίνο!!

Σχόλια

Ο χρήστης Yianna Panou είπε…
Τι γλυκιά ανάρτηση... Με συγκινεις.... Με το καλό να μεγαλώσει η τρελοτουριστοοικογενεια σας!!!
Ο χρήστης Ευαγγελία είπε…
Με το καλό! !!! Κ με έναν πόνο! !!! Εγώ την πρώτη μου κορουλα θα την αντικρυσω για πρώτη φορά ένα Μήνα μετά απο εσάς! !!!
Ο χρήστης Γιώτα είπε…
Mε το καλό!!!!!!!
Ο χρήστης kiki είπε…
Τι ωραια! Αδερφακι λοιπόν σύντομα! Με το καλόοοο! :-)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με το καλό Αντωνία μου! Τα συννεφάκια είναι πάντα εκεί, μην το ξεχνάς! Ακόμη και τις δύσκολες μέρες... Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!
Ο χρήστης momyof6 είπε…
Τι χαρούμενα νέα!!!
πολύ χαίρομαι , Αντωνία μου!
με το καλό!!!

φιλιά πολλά σε εσένα και στα γλυκούλια σου
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι ωραία ανάρτηση.. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και για το δεύτερο συννεφάκι σου .. και πάντα να σε στέλνουν στα ουράνια... Φιλιά και καλημέρα.. από τη βροχερή Αθήνα...
Ο χρήστης Momma's daily life είπε…
Με το καλό κορίτσι μου! ειναι απίθανο πως φαίνονται όλα διαφορετικά, δεν ξέρω αν έχει σχέση με το ότι είναι αλλο φύλο, αλλά ετσι και εγώ, αλλιώς στην ταλιμπανούλα αλλιώς στον μαχαραγιό, το πόσο ''αλλιώς'' είναι μόλις γεννηθεί θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνη σου!!!! αχααχααχα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοριτσάρα μου όμορφη! Με το καλό το αγοράκι σας!!!!
Όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα υγιέστατο μπεμπάκι!
Το μετά θα το ανακαλύψουμε μαζί!
Ο χρήστης zina είπε…
Με το καλο να το δεχτειτε το ζουζουνι σας! και ω ναι...ποτε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλη μπορει να γινει η κοιλια!
Ο χρήστης Χριστίνα Καβακοπούλου είπε…
Με το καλό!!! Είναι πολύ συγκινητικός ο τρόπος που περιμένουν τα μεγάλα το αδερφάκι τους. Χριστουγεννιάτικο δώρο λοιπόν!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με το καλό κορίτσι μου...!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με το καλό κορίτσι μου να έρθει το νέο μέλος! Εύχομαι να γεμίσει το σπίτι σας ατελείωτη ευτυχία ❤ ότι καλύτερο σας εύχομαι ... 😄
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας! Να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας και με το καλό οι εγκυμονούσες!
Φιλιά πολλά!!
Ο χρήστης Memaria είπε…
Πόσο όμορφα νέα!!!
Με το καλό εύχομαι!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;

Ένα γράμμα σε κάποιον...