Ο ραφτάκος των λέξεων

"Ο ραφτάκος των λέξεων" (Εκδόσεις Μεταίχμιο) του Αντώνη Παπαθεοδούλου είναι ένα υπέροχο βιβλίο (η εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή, είναι καταπληκτική)!
Απλά υπέροχο! Το ξέρω ότι ως τώρα, δεν έχω γράψει καμία αρνητική κριτική βιβλίου, αλλά αυτό το βιβλίο το αγάπησα (αγαπήσαμε) από την πρώτη ανάγνωση.
Εντάξει, ομολογώ ότι εγώ το αγάπησα περισσότερο από το τρελοτουριστάκι, αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι της το πήραμε στην ηλικία των 2,5 ετών ενώ απευθύνεται σε ηλικίες μάλλον μετά τα 4 (λόγω της έκτασης του κειμένου) και κάθεται και το διαβάζουμε ολόκληρο, σημαίνει μάλλον πως της αρέσει!

"Κάποια ρούχα είναι ραμμένα με μεταξωτή κλωστή, άλλα είναι μάλλινα βαριά και άλλα σαν πέπλα ανάλαφρα. Υπάρχουν όμως και κάποια ρούχα βολικά πολύ, που είναι έτσι φτιαγμένα, ώστε να μας ζεσταίνουν το χειμώνα και να μας δροσίζουν το καλοκαίρι. Ποιος ράφτης ξέρει να τα ράβει και πού θα τον βρούμε;"

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Το αγοράσαμε πριν ένα χρόνο περίπου, καθώς ο Αντώνης Παπαθεοδούλου είναι πλέον ο αγαπημένος συγγραφέας των αγοριών και έχουμε ξετρελαθεί! Μα είναι μαγικό, τρυφερό, απλά υπέροχο!!!
Ο χρήστης Κατια Μαρκουϊζου είπε…
καλη χρονια οικογενεια !!!
περνα μια βολτα απο το πανηγυρι μαςhttp://starsandicicles.blogspot.gr/2016/01/blog-post_16.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπανακόπιτα της γιαγιάς...σχεδόν!!

The Great Blog Train

Μια νέα πρόκληση