Ένας χρόνος και κάτι...

"Σήμερα συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από τη μέρα που ήρθαμε στο Λονδίνο. Μια απόφαση που πάρθηκε πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες και για την οποία δε μετανιώσαμε...
Θεωρώ, και νομίζω πως το έχω ξαναγράψει, πως μας έφερε πιο κοντά. Όχι ότι πριν είχαμε προβλήματα, αλλα όταν η καθημερινότητα ειναι πιο εύκολη, γίνονται και πιο εύκολες οι μεταξύ μας σχέσεις."
Την ανάρτηση αυτή την ξεκίνησα κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν, στις 26 Γεναρη, οπότε και συμπληρώσαμε ενα χρόνο στο Λονδίνο. Μ' αυτά και μ' αυτά ομως έμεινε ημιτελής. Δε θυμάμαι πια τι ήθελα να γράψω, γι αυτο θα γράψω άλλα!
Αυτο το χρόνο που μας πέρασε κατάλαβα πόσο σημαντικοί ειναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας και πόσο ανακουφιστική η σκέψη οτι μπορεις οποιαδήποτε στιγμή να τους συναντήσεις. Αυτό μου λείπει πιο πολύ από όλα, το να στέλνω ενα μήνυμα σε φίλους το πρωί και το απόγευμα να πίνουμε καφέ... Αυτό, ο ήλιος και ένα πλυντήριο πιάτων.
 

Σχόλια

Ο χρήστης Ελένη B είπε…
πόσα χάνουμε όταν θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα.....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γλυκιά μου Αντωνία! Είναι δύσκολο να είσαι μακριά, σε καταλαβαίνω, μακάρι να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω! Ακόμη και αν κάποιοι θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί που είσαι εσύ σήμερα... Φιλάκια!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπορεί να μην βρίσκομαι σε άλλη χώρα όπως εσύ, αλλά σε νιώθω απόλυτα..απόλυτα όμως..μιας και εγώ μπορεί να με χωρίζουν μόλις 500χλ. από όλους τους αγαπημένους μου αλλά οι καταστάσεις έχουν φέρει έτσι τα πράγματα που δεν μπορείς να "πεταχτείς" πια όποτε θέλεις και σου καπνίσει..καλά κάνεις και δεν το μετανιώνεις..η απόφασή σας αν και βιαστική θεωρώ πως ήταν πρωτίστως ορθή..προσ΄φερετε σίγουρα καλύτερη ποιότητα ζωής στο παιδάκι σας και όπως ανέφερες και εσύ δεν μάχεσαι για τα αυτονόητα..και όποτε χρειάζεσαι παρέα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση..εσύ με βελόνες και εγώ με βελονάκι παρέα..κυριώς τα πρωινά..καλό βράδυ!
Ο χρήστης My Little Cosy World είπε…
Είναι δύσκολο να είσαι μακριά, αλλά όπως είπες κι εσύ όταν η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη περνάς σίγουρα καλύτερα! Όσο για το πλυντήριο πιάτων... μεγάλη εφεύρεση!
Ο χρήστης Yianna Panou είπε…
Αχ βρε,Τρελοτουριστακι μου. Εγώ σας θαυμάζω που πήρατε αυτή την απόφαση που εύκολη δεν είναι... Καλή συνέχεια εύχομαι με καινούργιους φίλους που μπορούν να πεταχτούν, με περισσότερο ήλιο και φυσικά ένα πλυντήριο πιάτων...!
Ο χρήστης Martha είπε…
Σας θαυμάζω που πήρατε αυτή την απόφαση. Ο Γιάννης χρόνια με παρακαλάει κι εγώ κολλάω! Είσαστε το παράδειγμα μου!
Όλα καλά θα είναι! Πάρε ένα πλυντήριο για αρχή και που ξέρεις.. ίσως κάποτε να έρθουμε εμείς κατά εσάς!
Σας φιλώ και τους 4!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;