Χριστουγενιάτικη εκδρομή

Αυτή η ανάρτηση ίσως να ταίριαζε και στο άλλο blog αλλά επειδή είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα καταλήξει σε παραλήρημα, αποφάσισα να τη βάλω εδώ... Στις αρχές του μήνα και ενώ είμασταν στο "νησί μας" σκέφτηκα μεγαλώφωνα: "βρε τρελοτουριστάκο μου, φέτος τα Χριστούγεννα γιατί να μην πάμε εκδρομούλα;". Η σκέψη αυτή φυσικά έγινε αμέσως αποδεκτή, αφού και οι δυο την πετάμε τη σκούφια μας για εκδρομές και ταξίδια!! Ποιό χειμερινό προορισμό όμως να διαλέξουμε;
Μετά από ώριμη σκέψη, μερικών δευτερολέπτων (ούτε καν), απορρίψαμε ομοφώνως τις μαγευτικές παραλίες της Μαγαδασκάρης (!!!) αλλά και τις χιονισμένες Άλπεις (!!!) και αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα!!! Εδώ στερέψαμε και από ιδέες!! Μήπως έχετε να προτείνετε τιποτα;
Παρ'όλα αυτά άρχισα να χαζολογώ στο διαδίκτυο ψάχνοντας ένα, ρομαντικό φυσικά, κατάλυμα για δύο τρελοτουρίστες σαν κι εμάς, σε διάφορα πιθανά μέρη! Κι εδώ φτάνουμε στο λόγο που με οδήγησε στο παραλήρημα: Ανοίγω που λέτε το πρώτο site ξενοδοχείου πουθενά οι τιμές! Ανοίγω το δεύτερο τίποτα! Το τρίτο τζίφος! Το τέταρτο είχε επιλογή τιμές/κρατήσεις!! Α! ωραία, σκέφτομαι! Αλλά μάταια ενθουσιάστηκα! Το μόνο που βρήκα ήταν ένα έντυπο κρατήσεων (όπως και στα περισσότερα site δηλαδή)...Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα: "Πώς θα κάνω κράτηση καλέ μου άνθρωπε στο ξενοδοχείο σου, το ωραιότατο κατά τα άλλα, χωρίς να ξέρω τι θα πληρώσω;"... Μα να είμαστε σοβαροί δηλαδή!!
Και το χειρότερο... Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που μου αρέσουν δεν έχουν τις τιμές των δωματίων τους!! Κλαψ! Κλαψ!!




Αυτά! Τα έγραψα, ξελάφρωσα και βρήκα και τη λύση...Θα βάλω το τρελοτουριστάκι μου να τηλεφωνήσει!!!Αμέ!

CrazyTourist2

Σχόλια

Ο χρήστης Nature είπε…
Τι λες για Κερκίνη? Όλυμπο, Τζουμέρκα, Πρέσπες ! Υπάρχουν πολλές επιλογές όντως! Και αν έχετε μέρες γιατί όχι Παρθένο Δάσος!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Το Παρθένο Δάσος (Ροδόπη ε; Το έψαξα στο google :)) είναι μακριά δυστυχώς για εκδρομή 4 ημερών...
Ο Όλυμπος δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!!
Ευχαριστώ nature

CrazyTourist2
Ο χρήστης Natassa είπε…
αν ποτέ είχα την πολυτέλεια να φύγω Χριστούγεννα (δεν έχω πάει ποτέ πουθενά Χριστούγεννα μα ποτέ ...) για 4 μέρες εντός Ελλάδας θα διάλεγα ή το Ναυπλιο ή Κέρκυρα, ή Σύρος ή Θεσσαλονίκη, πάντως αν θα διάλεγα κάτι σε βουνό με χιόνια (αντιπαθώ το χιόνι εξ ου και δεν αναφέρετε πουθενά, αντιπαθώ ... οχι ακριβώς αντιπαθώ, δεν έχω ουδεμία σχέση...) κλπ θα πήγαινα Ορεινή Αρκαδία.
Βοήθησα?
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Το Ναύπλιο είναι πολύ καλή ιδέα!!
Το χιόνι το λετρεύω!! Έρχεται δεύτερο, μετά τη θάλασσα φυσικά!! Άλλωστε όταν γεννήθηκα η Αθήνα ήταν κάτασπρη!!

CrazyTourist2
Ο χρήστης George είπε…
Βυτίνα και ξενοδοχείο Αέσκω. Αν και είναι "λίγο ακριβό" είναι πολύ όμορφο, πάνω στο βουνό και τα έλατα. Αν μάλιστα έχει χιονίσει, τότε σίγουρα θα είναι αξέχαστα.
www.aesko.gr
Ο χρήστης Σοφία είπε…
Ορεινή Αρκαδία δαγκωτό. Είναι και κοντά στην Αθήνα. Τσεκάρετε ένα ξενοδοχείο στην Στεμνίτσα που λέγεται Τρικολώνιο, καθώς και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του όμιλου Country Club. Δεν έχω μείνει ποτέ (μόνο απέξω το έχω δει) αλλά οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα τους είναι το κάτι άλλο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;