Χάσμα Γενεών

Επ! Τι γίνεται; Εδώ είμαστε, στο διήμερο ανασύνταξης πριν τον επόμενο προορισμό, τον οποίο ούτε κι αυτόν θα σας αποκαλύψουμε. Μετά τη Νότια Ελλάδα, από όπου και το quiz το οποίο παραμένει αναπάντητο στο έτερο ιστολόγιο (αν και κάποιος ανώνυμος φαίνεται πως το γνωρίζει) και την Κεντρική Ελλάδα, τι μένει;;; Ακριβώς! Η Βόρεια Ελλάδα! Τα μπαγκάζια φορτώθηκαν, το αμάξι πλύθηκε και η αναχώρηση είναι λιγότερο από 12 ώρες μακριά!

Λοιπόν, χτες πηγαμε και είδαμε το "Public Enemies" και με έπιασε η νύστα! Ξέρω, ξέρω τρελοτουρίστριά μου, ήθελες να το βάλουμε σε κινηματογραφική ανάρτηση... Το κάνω για να προλάβω όσους έχουν ξεμείνει στην Αθήνα και σκέφτονται να πάνε να το δούνε! Αφήστε το καλύτερα! Χίλιες φορές το Ice Age μεταγλωτισμένο! Τι μου 'μεινε από την ταινία;; Οι τεράστιες ατάκες του Τζόνι όταν έκανε καμάκι (Γίγαντας, τι να λέμε τώρα) καθώς και το ότι έμαθα επιτέλους ποιός είναι αυτός ο Pretty Boy Floyd που μνημονεύεται σε έναν από τους ύμνους της ραπ μουσικής... Άραγε ξέρει κανείς σε ποιόν; Έλα, χώρις να το googlίσετε!

Επίσης, αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας στη Σκιάθο, ρωτήστε με, να σας πω ποια ενοικιαζόμενα να αποφύγετε.. Άλλα δωμάτια μας είχε πει, άλλα μας έδωσε προσπαθώντας να μας πείσει ότι 'νταξει και σ'αυτά χωράμε! Η ατάκα της σπιτονοικουράς με το καλωσόρισμα: "Εσείς οι 2, οι πιο κοντοί, θα πάτε στο δεύτερο όροφο" έπρεπε να μας προβληματίσει... Ας είναι καλά τα κορίτσια του ισογείου, που κάναμε την τράμπα, και τα κορίτσια του δευτέρου για τους πρωινούς φραπέδες! Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ένιωσα λίγο μεγάλος στη Σκιάθο! Μα είναι δυνατό κάποιος να μην ξέρει το Σαργκάνη, το Λιναρδάκη, το Γαρδέλη! Να μην έχει ακούσει το "Μην αντιστέκεσαι"!

Και όσοι έχετε ξεμείνει στην Αθήνα και σερφάρετε ρίξτε και μια ματιά σε ένα καινούριο ιστολόγιο που άρχισε τα ταξίδια του και θα το βρείτε εδώ! Το συντηρούν και το τροφοδοτούν 4 φίλοι και έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις!

Φιλιά σε όλους! Τα λέμε σε μιάμιση βδομάδα!

CrazyTourist1

Υ.Γ. Penny σου είχαμε υποσχεθεί κάτι για την Πυξίδα! Δυστυχώς, δεν προλάβαμε τώρα! Θα μιλήσουμε γύρω στις 18-19 που θα γυρίσουμε από τα βόρεια!

Update 11/8/2009
Αφού επιβιώσαμε από τον κατακλυσμό που φέραμε στη Θεσσαλονίκη, έχω κολλήσει με 2 βλαμμένα (29 και 26 χρονών) που παίζουν Farmville στο Facebook, ανταλλάσσοντας μηλιές και αγελαδίτσες!!! Κι εγώ, τι να κάνω, βγήκα στο μπαλκόνι και το ριξα στις φωτογραφίες! Φιλάκια!

Σχόλια

Ο χρήστης Μαριλένα είπε…
τώρα δηλαδή θα 'χετε ηδη φύγει!

καλά να περάσετε
και καλα να περνάτε παντα :))
Ο χρήστης Phivos Nicolaides είπε…
Αν υπάρχει χάσμα γενεών, η λύση είναι τόπο στα νιάτα...
Ο χρήστης fvasileiou είπε…
Ποοοολύ αργόσυρτο το Public Enemies. Γενικά οι ταινίες του Michael Mann τον τελευταίο καιρό μοιάζουν με ξέφτια που του περίσσεψαν από το "Heat".

Να περνάτε καλά!
Ο χρήστης el-fin είπε…
Ευχαριστουμε πολυ για τη διαφημιση και την προβολη! Και ευχαριστουμε και οσους μπαινουν να δουν το μπλογκ μας..Οσο για το χασμα γενεων μαλλον ειναι η φυσικη εξελιξη της ζωης!Καλα να τα περνατε στα βορεια και θα τα πουμε απο κοντα!
Ο χρήστης Natassa είπε…
τελικά πρέπει να ανυσηχώ...πρέπει να είμαι η μοναδική που δεν καταφ'ερνει να παιξει Farmville ....

Πάντως πιστεύω ότι η Σκιάθος έχει να κάνει με τις εποχές, εγώ είχα πάει στα 35 μου στην Σκιάθο Ιούνιο και ένοιωθα λες και βρισκόμουν σε γηροκομείο ...


καλή συνέχεια να περνάτε υπέροχα !
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Μαριλένα γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια!! Δυστυχώς όμως γυρίσαμε σε μια πιο κατεστραμμένη Αττική...

Κύριε Φοίβο κι εμείς νιάτα είμαστε!!

fvasileiou, πολύ βαρετό!! Αλλά πολύ όμως!!

Γεια σου crypt! Χαρά μας και τα δύο! Ποια φυσική εξέλιξη ρε συ; Εμείς γεράσαμε δηλαδή; Ααααααααααα!!!!!

Νατάσσα, μέχρι και ο τρελοτουρίστας άρχισε να χαζοασχολείται!! Δεν έχω πάει Σκιάθο, ο τρελοτουρίστας πήγε μόνος του!! Και από ότι φαίνεται τους έκατσε πολύ καλά ο εκεί τουριστο-πληθυσμός!!

Τρελοτουρίστρια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;