Πάει και το Σαββατοκύριακο...

Ήρθε κι η Παρασκευή, ήρθε κι ο τρελοτουρίστας!! Τον περίμενα στο αεροδρόμιο και καταχάρηκα μόλις τον είδα!! Πήγαμε σπίτι, φάγαμε κάτι έτοιμες πιτσούλες ατομικές (μαργαρίτες, μάλλον συμπαθητικές), χουχουλιάσαμε βλέποντας House MD και μετά...
Το Σάββατο πήγαμε στη Μπολόνια! Πολύ κρύο!! Ο τρελοτουρίστας αγόρασε και γάντια, τα χεράκια του είχανε ξυλιάσει...Περπατήσαμε πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά αναζητώντας μια ωραία καφετέρια, να πιούμε κάτι, να ζεσταθεί και το κοκκαλάκι μας...Τίποτα! Τζίφος! Όλες οι καφετέριες είχαν τραπεζάκια έξω!! Ναι ναι!! Με παγωνιά, 5 βαθμούς μάξιμουμ, καθόντουσαν έξω (δίπλα σε μικρές σομπίτσες βέβαια, αλλά έξω!!). Με τα πολλά βρήκαμε ένα ωραίο μαγαζάκι με τραπεζάκια μέσα, και κάτσαμε για ένα εσπρεσσάκι, ένα τσαγάκι και γλυκό! Το γλυκό-άγλυκο, κάτι σαν ντόνατ, με μια πορτοκαλί κρέμα για γέμιση, με ελαφριά γεύση πορτοκαλιού, και πασπαλισμένο άχνη, απλώς τρωγότανε...Τίποτα ιδιαίτερο!!
Η συνέχεια προέβλεπε ψώνια στο σούπερ μάρκετ! Πήραμε το λεωφορείο, γυρίσαμε πίσω και κατευθείαν σούπερ μάρκετ! Πήραμε τυριά, σαλάμια, μανιτάρια, κρέατα...Θα σας δείξουμε και κανά-δυο συνταγούλες μια από αυτές τις μέρες!! Ο τρελοτουρίστας μου κουβάλησε και 6 μεγάλα νερά, εγώ μόνο μικρά μπορώ να κουβαλήσω, γιατί το νερό εδώ, όπως σε όλα τα μέρη που έχω πάει (εκτός της Ελλάδας φυσικά) δεν πίνεται!!
Γυρισαμε σπίτι, μαγειρέψαμε (για την ακρίβεια ο τρελοτουρίστας μαγείρεψε), φάγαμε και μετά χουχούλιασμα και House MD!! Και άλλο ένα τσαγάκι!!! Και μετά...ύπνος!
Την Κυριακή δεν πήγαμε πουθενά! Η περιοχή εδώ δεν έχει τίποτα, στην Μπολόνια τα είδαμε, σχεδόν, όλα την προηγούμενη, οπότε...περάσαμε όλη τη μέρα αγκαλίτσα!! Ξαναμαγείρεψε ο τρελοτουρίστας, γιατί καλή η αγκαλιά όλη μέρα, αλλά το στομάχι γουργούριζε και ήθελε φαγητό και μετά έπρεπε να μαζέψουμε τα πραματάκια του για να φύγει...Το κλίμα ήταν λίγο βαρύ όπως καταλαβαίνετε, κυρίως από τη μεριά μου, αλλά τι να κάνω...Γύρισα με σφιγμένη καρδιά σπίτι, έβαλα πλυντήριο, άπλωσα τα ρούχα (μέσα στο σπίτι γιατί αν τα άπλωνα στο μπαλκόνι δε στέγνωναν ποτέ) μαγείρεψα για σήμερα και πήγα για ύπνο παρέα με το CSI Las Vegas...
Τον άφησα να φύγει, ξέροντας ότι σε 11 μέρες (ναι, μετράω σαν κατάδικος) θα είναι πάλι εδώ!!

Φιλιά σε όλους, τα πιο πολλά στον τρελοτουρίστα!
Τρελοτουρίστρια

Update: Χιονίζει!! Και έχουμε μηδέν βαθμούς!! Δεν το 'χει στρώσει ακόμα!! Λέτε;
Update2: Το έστρωσε τελικά!! Πολύ κρύο όμως!!

Σχόλια

Ο χρήστης seaconfused είπε…
Και το CSI New York ωραίο είναι :p
Να είστε καλά τρελόπαιδα :))
Ο χρήστης kat. είπε…
φανταστικό!
νομίζω πως καλύτερα δεν θα μπορούσες να περάσεις!
Ο χρήστης lucinta είπε…
Αχ βρε τρελοτουρίστριά μου, γιατί τόση ερημιά εκεί? Πότε με το καλό επιστρέφεις στην Ελλάδα? Θα μείνεις πολύ? Ελπίζω να περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός, αφού δε σου αρέσει, και να γυρίσεις πίσω στον τρλοτουρίστα σου σύντομα! Πολλα φιλιά και υπομονή!
Ο χρήστης ΕΛΕΝΑ είπε…
Εγώ τώρα συγκινήθηκα!!!!
Αντε να περάσουν γρήγορα οι 11 μερούλες, να είσαι πάλι αγκαλίτσα με τον τρελοτουριστάκο σου!
Ο χρήστης Olga είπε…
Αντε να περάσουν οι μέρες κοριτσάκι γρήγορα!!!!

Φιλάκια και ζεστές αγκαλίτσες για το κρύο!
Μάκια
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Και το New York και το Miami, μια χαρά είναι Confused!! Πολλά φιλιά!

kat., πέρασα πολύ όμορφα, αλλά ήταν λίγο ρε γαμώτο!!

lucinta είμαι σε ένα προάστιο, και ούτε καν στο κέντρο του, αλλά άκρη άκρη...Νομίζω ότι αν ήτνα καλοκαίρι, και μπορούσα να κάνω καμιά βολτούλα το απόγευμα θα ήταν καλύτερα τα πράματα...Φιλιά!!

Έλενα, γρήγορα θα περάσουν...ελπίζω!!!!

Olgaκι, πάει η πρώτη!! Πολλά φιλιά!!! Να προσέχεις!

Τρελοτουρίστρια
Ο χρήστης U.S. είπε…
μα άγλυκο το γλυκό?
γίνεται??
το καταλαβαίνω το μέτρημα που περνάς...
μου θυμίζει εμένα :)
φιλιά πολλά!!
Ο χρήστης Skouliki είπε…
καταρχιν με γεια το layout το χρειαζοσουν και ειναι πολυ καλη επιλογη

το πορτοκαλι γλυκο ειναι πολυ ωραιο μεχρι και μενα !! που δεν τρωω..χωρις σιροπι και σοκολατα ομως

csi εχω παθει αμοκ ..καθημερινα βλεπω 2 με 4 το βραδυ τα σερυ επεισοδιο στο σκαι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;