Το κορίτσι με το τατουάζ

...Ο Μίκαελ έβαλε τη φωτογραφία στην τσάντα του και πήγε στο πάρκο του σιδηροδρομικού σταθμού. Κάθισε έξω και παράγγειλε έναν καφέ με γάλα. Ξάφνου ένιωθε αρκετά ταραγμένος.
Στα αγγλικά χρησιμοποιούσαν τον όρο "new evidence", που ακουγόταν πολύ διαφορετικά από το "νέο αποδεικτικό στοιχείο". Ξαφνικά είχε διακρίνει κάτι καινούριο, κάτι που κανένας άλλος δεν είχε δει σε μια έρευνα που είχε βαλτώσει επί τριανταεπτά χρόνια..."

Το βιβλίο αυτό μου το έδωσε ο τρελοτουρίστας που του αρέσουν τα αστυνομικά, για να βολευτώ μέχρι να βρω χρόνο για μια καλή βόλτα για προμήθειες σε κάποιο βιβλιοπωλείο...
Το διάβασα σχεδόν απνευστί! Έτσι δεν το λένε; Χιχι!!
Όντως δυσκολευόμουνα πολύ να το αφήσω, το έκλεινα έχοντας διαβάσει πολλές σελίδες, και το άνοιγα ξανά αμέσως...Μόνο ένα κεφάλαιο ακόμα, σκεφτόμουνα, αλλά κατέληγα να έχω διαβάσει δύο-τρία και να εξακολουθώ να θέλω να διαβάσω κι άλλο...
Το βιβλίο, το πρώτο της τριλογίας του Στιγκ Λαρσον (Stieg Larsson) Millenium (τα άλλα δύο είναι το "το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά" και "το κορίτσι στη φωλιά της σφήκας"), είναι ένα καθηλωτικό θρίλερ, με πολύ μυστήριο, αγωνία και εξαιρετικά ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Έχει γυριστεί και σε ταινία...Δεν την έχουμε δει όμως...

Σχόλια

Ο χρήστης ΕΛΕΝΑ είπε…
Το στυλ των βιβλίων που μου αρέσουν!
Μυστήριο και αγωνία!!
Θα ψάξω να το βρω!
Φιλιά!
Ο χρήστης KitsosMitsos είπε…
Με μια ανάσα τα είχα διαβάσει και τα 3!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ola fobera biblia kai ginontai kalitera sti sinexeia. Oi tainies kales alla KAMIA sxesi me to biblio os sinithos...

Lonely
Ο χρήστης spy82 είπε…
Τρελλοτουρίστρια μήπως έχεις το τρίτο;;;!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;