Βιετναμέζικο τσίρκο!

Πριν λίγο καιρό μια αφίσα σε έναν από τους σταθμούς του μετρό διαφήμιζε την παράσταση "Láng Tôi - Tο χωριό μου", στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, από το Νέο Τσίρκο του Βιετνάμ.
Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δεν είχαμε ξαναπάει, αποφασίσαμε όμως να κλείσουμε εισιτήρια για την παράσταση για τις 23/12, χτες δηλαδή! Τα εισιτήρια τα κλείσαμε με πιστωτική κάρτα μέσω internet (μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση) και διαλέξαμε και τις θέσεις που θέλαμε να καθήσουμε. Κλείσαμε θέσεις στο δεύτερο θεωρείο με 15€ το άτομο (γενικά τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 25€).
Παρ'ότι ο καιρός και το μποτιλιάρισμα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να χάσουμε την παράσταση φτάσαμε τελικά 10 λεπτά πριν την έναρξη και παραλάβαμε τα εισιτήριά μας αμέσως (η ουρά για την επί τόπου αγορά εισιτηρίων ήταν αρκετά μεγάλη). Βρήκαμε τις θέσεις μας (το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό) και σχεδόν αμέσως έκλεισαν οι πόρτες και εσβησαν τα φώτα!
Το Láng Tôi, δεν είναι το κλασσικό τσίρκο που κάποιος μπορεί να έχει στο μυαλό του: δεν έχει "μάγους", φωτιές ούτε επικίνδυνα νούμερα. Είναι ένας συνδυασμός ακροβατικών και ταχυδαλκτυλουργικών, θεάτρου και μουσικής από τη βιετναμέζικη παράδοση. Οι καλλιτέχνες φορούν παραδιακές αγροτικές ενδυμασίες και τα σκηνικά συμβολίζουν το Βιετνάμ. Όλη η παράσταση δίνει την αίσθηση ότι περιγράφει μια ημέρα σε ένα χωριό του Βιετνάμ μέσα από μουσική και τραγούδι, ακροβατικά με μπαμπού και ταχυδακτυλουργικά με ψάθινα καλάθια και μπάλες!!
Εμείς περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα και είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει κι εσάς!

Καλές γιορτές σε όλους!

Υ.Γ.1. Η παράσταση (η οποία είναι και για μικρά και για μεγάλα παιδιά) θα παίζει για λίγες ακόμα μέρες, από τις 25 έως τις 29 του μήνα, οπότε βιαστείτε!
Υ.Γ.2. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από την παράσταση δείτε εδώ.

Σχόλια

Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Χρόνια σας πολλά!!!
Ο χρήστης Maria B. είπε…
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!!


φιλια πολλά πολλά πολλά

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;