Μερικές μέρες μετά...

10 μέρες μετά, το σπίτι μας είναι πια καθαρό! Τέρμα η σκόνη με πάχος δύο δάχτυλα, οι τρύπες στον τοίχο, τα σεντόνια και τα νάυλον που σκέπαζαν τον καναπέ, τα χαρτόνια στο πάτωμα, οι άβαφες πόρτες και τα γαλάζια καλοριφέρ!

13 μέρες μετά και εχω ξεχάσει τι είχα σκοπό να γράψω πριν 3 μέρες που ξεκίνησα αυτή την ανάρτηση αλλά τελικά η έμπνευσή μου περιορίστηκε σε 2,5 σειρές!!Χαχα!! Λες και τώρα έχω περισσότερη έμπνευση!!!

Πολλά γίνονται αυτόν τον καιρό: ετοιμάζουμε το σπίτι μας, κάνω (επιτέλους) τις διορθώσεις στο κείμενο του διδακτορικού μου, ο τρελοτουρίστας σε λίγες μέρες χαιρετά τα αγόρια με τα χακί, πάμε Επίδαυρο και μετά φυσικά Σπέτσες, περιμένουμε την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου για να πάμε Σύμη και μετά όλο και κάπου θα κατασκηνώσουμε για λίγο, ετοιμάζουμε ένα event και ένα όμορφο ταξίδι... Τρέχουμε σαν το Βέγγο αλλά όλα είναι για καλό, οπότε χαλλλλαρά!!

Πιο πολύ από όλα όμως, καλά όχι και από όοοολα, ανυπομονούμε να πάμε στις Σπέτσες. Μας έλειψε η βεραντούλα μας, να πίνουμε τον καφέ μας με θέα θάλασσα και απλώς να διαβάζουμε το βιβλίο μας! Χωρίς δουλειές, χωρίς υπολογιστές, χωρίς κινητά (θα 'θελα!), χωρίς φασαρία (θα ΄θελα επίσης!). 

Πήραμε και καινούρια βιβλία, οπότε είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την απόδρασή μας!
Για την ώρα βέβαια διαβάζω τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση, οπότε αναμείνατε για εντυπώσεις μόλις το τελειώσω! Ο τρελοτουρίστας τι διαβάζει άραγε; Χμμμ!!! Τέλειωσε το "Nemesis" και πρόκειται να αρχίσει το "Αστέρι του Διαβόλου" του Jo Nesbo. Λέει (μιλάμε στο msn, μου τα λέει και τα γράφω σε πρώτο χρόνο, μη νομίζετε!) ότι του άρεσε! Θα προσπαθησω να τον ψήσω να γράψει δυο λογάκια για τις εντυπώσεις του, γιατί πολύ το σνομπάρει ετούτο το μπλογκάκι τελευταία!
Κι επειδή πλέον είμαστε και τουιτεράδες (χαχα!!) να και ένα τουίτ της (νομίζω ότι είναι της) @foxita_ που διάβασα σήμερα και πολύ μου άρεσε:
"Πω, κουζουλαγρα σκετη ειναι τα τζιτζικια στο χωριο."

Όσο είμαστε στο νησί, κατά πάσα πιθανότητα (μην το δένετε όμως κιόλας) θα τηρήσουμε σιγή ιχθύος, οπότε μέχρι την επιστροφή μας, μετά την οποία θα σας χαιρετήσουμε ξανά και λίγο πιο επίσημα, καλά να περνάτε!!!
Φιλάαααααα!!!!!!!!!!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ1. Ξέρω, ξέρω, αυτή η ανάρτηση είναι ό,τι να 'ναι! Να είστε επιεικείς! Κάνει πολλή ζέστη και έχω κλειστό το κλιματιστικό!!
ΥΓ2. Στη (μικρή) Επίδαυρο θα δούμε Αντιγόνη! Αναμείνατε εντυπώσεις και από την παράσταση!

Σχόλια

Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Αφήστε τις αναρτήσεις και κοιτάχτε να περάσετε καλά! Μόνο αυτό!
Άντε και καλός πολίτης!
Ο χρήστης kiki είπε…
Μ' αρέσει αυτό το ό,τι να ΄ναι ποστ! Καλά να περνάτε και με το καλό να τελειώσει!
Ο χρήστης zoyzoy είπε…
Για τη "Χίμαιρα" του Καραγάτση ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει.
Η ιστορία είναι αληθινή και έχει γίνει στο νησί μου το σπίτι που αναφέρει ο Συγγραφέας είναι χρόνια εγκαταλελειμμένο έχει ριμάξει απ'τα χρόνια.Κάποτε ίσως το επισκεπτώ και κάνω μια ανάρτηση πάνω σ'αυτήν την τραγική ερωτική ιστορία!


Καλά να περνάτε με φιλιά θαλασσινά!
Ο χρήστης Melissani είπε…
Σαν τρελοτουρίστες που είστε δεν γινόταν να μην διαβάζατε με πάθος βιβλία γιατί το βιβλίο και αν είναι ταξίδι, μεγάλο ταξίδι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;