Δώρο, έκπληξη!

Πριν λίγο καιρό, έλαβα ένα μήνυμα από τη Luz-de-Luna (@LuzDLuna) ή όπως είναι γνωστή στους παλιότερους bloggers Saigon του Saigon & Baygon Inc., ότι θέλει κάτι να μας στείλει, δώρο για το μωράκι που περιμένουμε!! Πρέπει να πω ότι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά, η μόνη επαφή που είχαμε ήταν μέσω των blogs μας και του twitter.
Η αλήθεια είναι ότι η επιθυμία της αυτή μας συγκίνησε ιδιαίτερα, δεν είναι μικρό πράγμα να θες να στείλεις κάτι, που μάλιστα σκοπεύεις να φτιάξεις ο ίδιος, σε κάποιον που δε γνωρίζεις! Της δώσαμε λοιπόν τη διεύθυνσή μας και περιμέναμε την έκπληξη!
Την τελευταία μέρα του Φλεβάρη έφτασε αυτή η έκπληξη και ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό,τι περιμέναμε παρ'ότι είχαμε δει ένα preview στο Ravelry λίγες μέρες πριν!!
Δεν ήταν μόνο η υπέροχη κουβερτούλα που έφτιαξε με τα χεράκια της, αλλά και ένα από αυτά τα πλαστικά πισινάκια που τα γεμίζεις νερό και πλατσουρίζουν τα μωρά (στην περίπτωσή μας υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για πλατσούρισμα) και μια πολύ πολύ γλυκιά κάρτα, που μας συγκίνησε ακόμα περισσότερο!
Της υποσχεθήκαμε δε, φωτογραφίες της κουβερτούλας σε ώρα χρήσης, από τον τρελοτουρίστα (ω ναι!!!) και από το τρελοτουριστάκι όταν με το καλό έρθει! Για τη δεύτερη θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμα! :)

Luz-de-Luna, σε ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ για το υπέροχο δώρο! Σου στέλνουμε κι από δω τα φιλιά μας και την αγάπη μας! 

Σχόλια

Ο χρήστης DaNaH είπε…
Μεγειά!!! Να τα χαρεί πολύ ή μικρούλα εύχομαι! :)
Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Πάντα τέτοιες χαρές έχω να πω!
Καλό τριήμερο!
Ο χρήστης Owl Mommy Βέρα είπε…
Είδες πόσο ωραίες είναι οι μικρές απροσδόκητες εκπλήξεις; Άντε να έρθει το τρελοτουριστάκι με το καλό να τα χαρεί!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Σας ευχαριστούμε πολύ και τους τρεις!!
Ελπίζουμε να περάσατε καλά το τριήμερο!
Φιλιά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπανακόπιτα της γιαγιάς...σχεδόν!!

The Great Blog Train

Μια νέα πρόκληση