blogtravels.gr

Εδώ και κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, έχουμε στήσει μαζί με καλούς bloggo-φίλους, ένα ταξιδιωτικό site το blogtravels.grΠρόκειται για μία προσπάθεια να ξαναζήσουμε γράφοντας τα ταξίδια μας, να προσθέσουμε χρηστικές λεπτομέρειες και να τα συγκεντρώσουμε σε μία σελίδα. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια είναι kitsosmitsos και ο NdN που είχαν την αρχική ιδέα, η DaNaH και ο Γιάννης, που ανέλαβε και το στήσιμο της σελίδας
Γιατί τα ταξίδια που γράφονται, μένουν...
Το site μας φιλοξενεί πλέον πολλούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και σταδιακά θα το εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο. Οι αναρτήσεις είναι κάπως «τυποποιημένες» με χρηστικά στοιχεία όπως η μετάβαση, η μετακίνηση, η διαμονή, αξιοθέατα και φαγητό – διασκέδαση, έχουν χάρτες και δικές μας φωτογραφίες αλλά πάντα με το προσωπικό χαρακτήρα του καθενός από εμάς.

Ελπίζουμε να σας αρέσει η προσπάθειά μας και να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το επόμενο ταξίδι σας. Για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε, είμαστε όλοι στη διάθεσή σας! 

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Μπορείτε να μας βρείτε στο facebook και στο twitter

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
με μια γρήγορη ματιά, βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα αρθρα σας!
θα σας ψαχουλέψω σύντομα!
Ο χρήστης VAD είπε…
Εχω χασει δυο καλούς μπλογκερηδες της παλιάς καλής εποχής του μπλογκινγκ,τον Κιτσομήτσο και τον NdN,ευτυχώς τους ξαναβρισκω στο blogtravels :)
Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Φυσικά και μας αρέσει! Καλημέρα!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Ευχαριστούμε martha!

VAD, ευτυχώς υπάρχει και το blogtravels ε; :P

Γεια σου Hfaistiwna! Ευχαριστούμε!
Ο χρήστης Ελενη είπε…
Καλησπέρα blogοπαρέα! Ένα βραβείο σε περιμένει στο https://myfortysomethingworld.wordpress.com/ για να ανοίγει ο κύκλος!

Ελένη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;