Απολογισμός 2015!

Για να πω την αλήθεια, δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν απολογισμούς. Για την ακρίβεια αυτή ειναι η πρώτη χρονια που θα το επιχειρήσω...
Το 2015 ήταν μια συγκλονιστική χρονια για τη μικρή μας οικογένεια αλλά και για εμένα προσωπικά. Λίγες μέρες μετά την προηγούμενη πρωτοχρονιά ο τρελοτουρίστας μετακόμισε στο Λονδίνο, στη νέα του δουλειά, ψάχνοντας παράλληλα για το "καινούριο μας σπιτάκι". Τον ακολουθήσαμε στα τέλη Γενάρη, ξεκινώντας μια νέα ζωή, με ευκολότερη και ποιοτικότερη και πιο χαρούμενη καθημερινότητα, αλλά μακριά από τους αγαπημένους μας φίλους και τις οικογένειές μας.
Τέλη Απρίλη, κράτησα στα χέρια μου ένα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ένα μήνα μετά, δυο αγαπημένοι μας φίλοι απέκτησα το κοριτσάκι τους, το πρώτο τους μωράκι, το οποίο και θα βαφτίσουμε!
Το καλοκαίρι είχαμε γάμους φίλων αγαπημένων που μας είχαν λείψει απίστευτα πολύ τόσο καιρό...
Κάναμε ομως και νέους φίλους, τόσο εδώ στο Λονδίνο, όσο και διαδικτυακούς. Δε θα γράψω ονόματα, ξέρουν ποιοι είναι! Θα γράψω μόνο οτι τους αγαπώ και τους ευχαριστώ!
Το Σεπτέμβρη αρρώστησε το κορίτσι μας, ένιωσα για πρώτη φορά τη φράση που μου έλεγε συχνά ο πατέρας μου "αν μπορούσα να πονάω αντί για εσένα θα το έκανα"...
Δέκα μέρες πριν, γεννήθηκε το αγοράκι μας, το τρελοτουριστάκι νουμερο δύο (κάποια στιγμή, ίσως γράψω μια-δυο αναρτήσεις για τους τοκετούς μας...)
Τι έμαθα αυτή τη χρονιά; Ότι το σπιτι μας είναι η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, όσοι μοιράζονται την καρδιά μας, είτε είναι κοντά είτε μακριά μας... Και ότι έχουμε μέσα μας τη δύναμη να καταφέρουμε τα πάντα...


Είδατε; απολογισμό ειπα ότι θα κάνω έκθεση έγραψα...


Εύχομαι σε όλους μέσα απο την καρδιά μας, η Νέα Χρονιά να μας βρει πιο αγαπημένους, πιο χαμογελαστούς και πιο δυνατούς. Να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους μας.
Και να μας χαρίσει σφιχτές, ζεστές αγκαλιές, διαδικτυακές και μη...

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλή χρονιά αγαπημένη μου! Κάθε χρονιά να γίνεται ακόμη καλύτερη για σένα και την οικογένειά σου. Και εμείς είμαστε εδώ, μακριά ή κοντά, εδώ. Πολλά φιλιά και μια αγκαλιά σας στέλνω!
Ο χρήστης Yianna Panou είπε…
Πόσο απολαμβάνω αυτές τις πιο προσωπικές σου αναρτήσεις... Καλή χρονιά τρελοτουριστακι μου... Πάντα και μόνο υγεία, αγάπη, ευλογία
Ο χρήστης Little Box of Love είπε…
Καλη χρονια Αντωνια μου!!!! Μακαρι η νεα χρονια να μας φερει ολα οσα μας στερησε η προηγουμενη και ακομα περισσοτερα!!! Με πολλη πολλη αγαπη!!!!!!!
Ο χρήστης Ελπίδα - two boys and hope είπε…
καλή χρονια Αντωνια μου!! Υγεία και αγαπη στην οικογενεια σας!!! πολλα φιλια
Ο χρήστης lol mommy είπε…
Καλή χρονιά με υγεία, να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια που μεγάλωσε! Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να κάνεις Χριστούγεννα στην ξενιτιά και γι αυτό σου εύχομαι του χρόνου έστω και σαν διακοπές να κάνεις στο σπίτι σου!!!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Καλή χρονιά Μάγδα μου! Και σε ευχαριστώ!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Γιαννα μου μονο σε εμένα μοιάζουν να μη βγάζουν νόημα; χαχαχα!! Να έχετε μια υπέροχη χρονια!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Μαρίνα μου, εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο, μέσα από την καρδιά μου!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Καλή χρονιά Ελπίδα μου! Να είμαστε όλοι καλά!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Μακάρι Τούλα νου, του χρόνου να είμαστε στην Ελλάδα Ελλάδα! Καλή χρόνο και σε σένα, να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
Πολλά πολλά φιλιά!!!
Ο χρήστης Maria Naka είπε…
Χρόνια πολλά Καλή χρονιά! Με το νέο μέλος πλέον μαζί σας. Εύχομαι ότι καλύτερο να σας βρει την νέα χρονιά!
Ο χρήστης Tessie είπε…
Καλή χρονιά Αντωνία μου!!!
Σου εύχομαι όλα αυτά που μας ευχήθηκες, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι.
Ο χρήστης Mamaprotara είπε…
Καλά έχω σοκαριστεί! Δεν ήξερα ότι μετακομίσατε Λονδίνο!! Καλή χρονιά, να σας ζήσει το νέο τρελοτουριστάκι!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Συμφωνώ απόλυτα με το "το σπιτι μας είναι η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, όσοι μοιράζονται την καρδιά μας, είτε είναι κοντά είτε μακριά μας".

Φιλάκια!!!

ΥΓ. Σήμερα ξεκίνησα το #1view_52weeks και πολύ μου αρέσει!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;