Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία

Και ξαφνικά διαβάζεις κάτι και τα μάτια βουρκώνουν. Παγώνεις σα να σε φυσήξει κρύος αέρας, το μυαλό σταματά. Διαβάζεις κάτι, και ξαφνικά τίποτα δεν έχει σημασία.
Το οτι τσακώθηκες με τον άντρα σου, τα tantrums των παιδιών σου που δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις, η μοναξιά, το άγχος της καθημερινότητας και της αναμενομενης επιστροφής στη δουλειά. Η έλλειψη ύπνου, το ακατάστατο σπίτι και τα "οδοφραγματα" από παιχνίδια. Γιατί έχεις δυο μικρά κρεβάτια γεμάτα από κορμάκια ζεστά. Γιατί η ρυθμική τους ανάσα σε νανουριζει τη νύχτα, γιατί χεράκια τους χαϊδευουν τα μάγουλα και τα μαλλιά σου, γιατι οι φωνές τους γεμίζουν τη μέρα σου. Γιατί παρά την τρέλα και την κούραση και τα νεύρα, μπορείς να σφιξεις τα μικρά τους κορμάκια στην αγκαλιά σου και ο χρόνος να σταματήσει και η ευτυχία να σε πλημμυρίσει. Γιατί στο τέλος της ημέρας, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία παρά μόνο η αγκαλιά σου να είναι γεμάτη... Μόνο αυτό....

Σχόλια

Ο χρήστης Little Box of Love είπε…
Μόνο αυτό ρε συ Αντωνία μου! Για τα υπόλοιπα που παραπονιόμαστε είμαστε αδικαιολόγητες.
Ο χρήστης Δεσποινα Κολαγκη είπε…
Ποσο δικιο εχεις και ποσο αδικαιολογητες ειμαστε. Αυτες οι ανασες που μας δινουν ζωη
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αχ ρε Αντωνία...
Πόσο μικρά και ανούσια είναι τελικά μερικά προβλήματα μας...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πόσο δίκιο ρε! Αυτό φτάνει!!!
Ο χρήστης Ελένη B είπε…
Ναι ρε συ αγάπη!! μάλλον τα έχουμε όλα!
Ο χρήστης My Little World είπε…
Πόσο δίκιο έχεις Αντωνία! Τίποτα δεν έχει σημασία εκτός από τα ζεστά κορμάκια τους που τρέχουν και σε αγκαλιάζουν και τότε τα ξεχνάς όλα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;