Shared link party #7

Η βδομάδα που μας χωρίζει από την προηγούμενη ανάρτηση και το link party που οργάνωσε η μαμά σε κρίση, ήταν πολύ γεμάτη. Γεμάτη βόλτες, παιχνίδια, μαγειρέματα και κούραση. Μια βδομάδα έμεινε κλειστός ο υπολογιστής και να που άνοιξε για ακόμα ένα shared link party.

Μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες με το τρελοτουριστάκι μας είναι να πηγαίνουμε στην παιδική χαρά και να παίζουμε στο σκάμμα με την άμμο! Ναι, ναι! Σα να είμαστε στην παραλία! Παίρνουμε το κουβαδάκι μας, το φτυαράκι και την τσουγκράνα και διάφορα άλλα σύνεργα και φτιάχνουμε κάστρα, παγωτά, πύργους, βουνά και... μοτοσυκλέτες! Μοτοσυκλέτες... μην τα ρωτάτε!! 
Priory Park - London
Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας αγαπημένες σας συνήθειες; Περιμένουμε τις αναρτήσεις σας στο party μας! Και μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb, pinterest, twitter). 

Σχόλια

Ο χρήστης Memaria είπε…
Πρώτον κατάφερα επιτέλους να σε βάλω στα αγαπημένα μου blogs γιατί παλιά όσες φορές κι αν προσπάθησα (και ήταν πολλές) δεν τα είχα καταφέρει!
Δεύτερον όπως έγραψα και στη Δέσποινα αν θυμηθώ καμιά σχετική ανάρτηση θα ξανάρθω...
Καλό Σαββατοκύριακο προς το παρόν!
Ο χρήστης Crazy Tourists είπε…
me (maria) σε ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στα αγαπημένα σου blog, εγώ ειλικρινά δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες σου! Ευχαριστώ πολύ που πρόσθεσες ανάρτησή σου!
Ο χρήστης lol mommy είπε…
Καλημερα τρελοτουρίστρια από το παγωμένο Αννόβερο! Οταν πρωτοήρθα στην Γερμανία έβλεπα σε όλα τα market να πουλάνε παιχνίδια παραλίας, χειμωνιάτικα και σκεφτόμουν δεν πάνε καλά αυτοί η Γερμανοί,Τι τα θέλουν μες τον χειμώνα; και που θα τα χρησιμοποιήσουν; αφού δεν έχουν θάλασσες!
Η απορία μου όπως καταλαβαίνετε λύθηκε με την πρώτη μας επίσκεψη σε παιδική χαρά, όπου όλα τα μικρούλια έσκαβαν στην άμμο και έφτιαχναν παπάκια από καλούπια. Αγοράσαμε την ίδια μέρα και εμείς και φυσικά έγινε και η δική μας αγαπημένη συνήθεια αλλά δυστυχώς δεν έχω ανάρτηση να σου αφήσω, βρίσκομαι όμως εδώ για να πάρω ιδέες για δραστηριότητες από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Φιλιά πολλά!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλιές φωτογραφίες....

Μια νέα πρόκληση

Τρέξιμο; Ποια ; Εγώ; Εγώ;